Wie is Tinne?

Tinne is gehuwd met Wim en samen hebben zij twee schatten van dochters, Lore (9 jaar) en Kato (7 jaar). Hiermee geven we ineens de grootste schat van Tinne haar leven bloot.

Mensen samenbrengen en gelukkig zien, geeft Tinne energie. Als industrieel ingenieur durft ze zich al eens vastbijten in technische dossiers en gelooft ze dat ‘techniek’ mee een oplossing kan bieden op de vele uitdagingen waar we voor staan.

Tinne is geen praatjesmaker, maar vooral een realist, pragmatisch en doelgericht. Ze is altijd enthousiast om eens buiten de lijntjes te denken om tot nieuwe concepten of ideeën te komen.

Ze werd op haar 24ste voor het eerst verkozen en zetelt sinds 2004 onafgebroken in het Vlaams parlement. Daar volgt ze vanuit de commissie Leefmilieu en Landbouw alles wat in onze omgeving gebeurt van nabij op. Bovendien zet ze zich ook in voor onze jongeren en op het gebied van welzijn. Wil je meer weten over Tinne haar politiek werk in het Vlaams parlement van de afgelopen 15 jaar, neem dan zeker een kijkje op haar website.

Samen met haar dochters kan ze genieten van een flinke training of een buitenrit met de paarden. Mens en dier, in een zorgrelatie of gewoon in het dagelijks leven vindt zij bijzonder boeiend om te zien.

BEKIJK HAAR CVMIJN WERK VAN DE AFGELOPEN JAREN